Pregorele sijalice... valjda

CD, radio, ozvučenje, navigacija itd... Sve o elektrouređajima u našim Alfama.
Zimski
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 150ks '07.
Lokacija: Doma
Postovi: 19
Pridružio se: Sub Jul 28, 2012 10:53 am

Pregorele sijalice... valjda

Sub Jul 28, 2012 11:11 am

Pozdrav svima. Pre 2 dana sam kupio 156 1.8 karavan. Nema šta da vam pričam, auto je stvarno predivan. Još samo da uzmem tablice i počinje uživanje.
Nego, da vas priupitam nešto. Par sijalička ne radi u kabini. Ne radi kod onog trećeg točkića za usmeravanje vazduha, u piksli, kod suvozača koje se pali na prekidač iznad retrovizora, i kod vozača koje se nalazi gore kad se spusti onaj suncobran ili šta već. Pretpostavljam da su samo pregorele. Takođe, na tabli mi gori onaj simbol da neka od sijalica ne radi. Koliko sam ja video spoljne su sve ok, zanima me da li se to obaveštenje pali i kad ne radi neka u kabini.


Samo da znate, ovo je moj prvi auto i totalni sam laik što se automobila tiče. Imajte ovo na umu kad počnete da se smejete. :D
alfa romeo 146
Garaža: alfa romeo 1.4 ts junior
Lokacija: Beograd_Srbija
Postovi: 59
Pridružio se: Ned Dec 02, 2012 11:35 am

Re: Pregorele sijalice... valjda

Čet Dec 06, 2012 8:44 pm

Dobar izbor alfe i motora,samo si trebo da uzmes limuzinu.To oko tockica ti je veoma velika muka naci.Jer novih bukvalno nema.Polovne je tesko naci,niko nece da da tu sijalicu.Jedino resenjr je da se kupi sijalica obisna sa dve zice i da se zalemi.Tako je i moj drug uradio na 156-ci.To oko suncobrana je obicna sijalica i lako se menja.To sto ti signalizira na tabli ti naj verovatnije pozicija ,svetlo u gepeku ili stop.Jer na stopu imas dupla vlakna.

Povratak na “In Elettronica Alfa”