---->PREDLOG ieric-a!!!!!!! Obavezno dati mishljenje!

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Predlog za oktobarsko okupljanje

Pet Sep 23, 2005 12:26 am

Alfisti!

Posto se blizi datum okupljanja, imam predlog za organizatore i odgovorne u CSAlfaRomeo.
Posto sam u profesionalnom kontaktu sa medijima i novinarima, u KG a i sire, da li nam je interes da se okupljanje najavi, napise i posalje PRESS saopstenje, dovedu novinari i posveti posebna paznja prema medijima?
Ako je odgovor DA, onda bi trebalo da mi u toku naredne nedelje dostavite osnovne podatke o CS klubu ili da iskoristim podatke sa sajta pa da vam posaljem prvu varijantu - da dodate nesto ako mislite da sam ispustio. Od osnovnih info. treba mi datum i razlog-cilj osnivanja, dosadasnji broj okupljanja, trenutni br. clanova i sta se desava u Kragujevcu (narocito ako se desava nesto sto se nije desavalo na prethodnim okupljanjima). Ostalo ce novinari sami pitati...
Da bi obezbedili 'dugu i plodnu' saradnju sa medijima, sasvim je ok da se obezbedi makar piche za ekipe (3 TV ekipe po 2 clana, mozda jos po neki sa radija i/ili novina) a ako im ponudimo i klopu, pratice nase aktivnosti kao Vladu Srbije- samo u boljem svetlu :lool:
Naravno sve ovo je vezano za novac (pice-klopa), tako da konacnu odluku treba da donesu organizatori. Mislim da na dosadasnjih 17 x barem 2, koji su se prijavili, mozda jos 50-100 din. po coveku nije previse(izvinjavam se svima ako jeste mnogo) da se doda na budzet i ugostimo ljude kako treba.
Dakle, sve i da vam se ne svidi ideja, saljite odgovor sto pre.

pozdrav iz grada domacina oktobarskog okupljanja
Korisnikov avatar
imandic
Drug Član
Drug Član
Contact:
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
Lokacija: Kragujevac
Lokacija: Kargujevac
Postovi: 54
Pridružio se: Pet Nov 28, 2008 11:56 am

Pet Sep 23, 2005 1:21 am

IErića za predsednika!!!

:) Laki, Sasha, sta mislite? Ja se slazem u potpunosti sa Erom. Racunajte da ce vas mozda startovati novinari sa kojekavim pitanjima ovde...

Sto se klope za novinare tice, ja sam za to...
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 23, 2005 1:30 am

Da i ja sam za to... Podigao bih cenu kotizacije za makar 50 dinara, a ostatak ako zafali - mozhemo i sami dodati. Saradnja sa medijima mora biti intezivnija!!!

Medije bih najpre iskoristio za izveshtaje o skupu, a manje za samu najavu! Kragujevac je mala sredina i dovoljno je "pustiti buvu" o skupu i od uha do uha ce svaki (pravi) Alfista znati kada je skup i doci! Nema potrebe za EPP-om, rulja nam ne treba!

Znachi obratite pazhnju i na negativne delove reklamiranja (skupa), znachi, pojavljuje se brdo ljudi koji ce ochekivati ne znam shta, samim tim imacemo frku sa obezbedjivanjem kompletnog skupa i vishi stepen mogucih incidenata.

Obazrivo!

Na standby-u sam za obaveshtenje o skupu, zbog dizanja cene kotizacije. ;)

Btw, iericev post sam prebacio iz teme za prijavljivanje za skup.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 23, 2005 2:19 am

U potpunosti se slazem sa Lakijem, cena nije prevelika i nije problem da se podigne za 50 dinara, takodje mislim da medije treba iskoristiti prvenstveno za izvestavanje sa skupa, najavljivanje na medijima zaista moze da preterano iskomplikuje organizaciju i obezbedjivanje okupljanja. Ne bi bilo lose da se odredi jedna ili dve osobe koje ce imati glavnu rec u komunikaciji sa novinarima, tako da bi lakse kontrolisali informacije koje ce biti pustene u javnost. Predlazem da tu funkciju preuzme na sebe Laki zajedno sa Sashom, na kraju krajeva oni su vec i imali prilike da stupaju u kontakt sa novinarima, a i mislim da bi oni taj posao najbolje obavili. Sta ostali misle o ovoj ideji?
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 23, 2005 10:19 am

U pravu ste da nam ne treba neka pompezna najava,a isto tako i za kotizaciju i kontakt sa novinarima!
Ivan i Dejan mogu da srede sve to(novinari) sa IEricem.
Poz.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 23, 2005 2:30 pm

Dobra organizacija je pola posla...ne treba nam radoznala rulja nego ciljana grupa ljudi,najave u medijima nisu neophodne ali neki sazet izvestaj sa samog skupa nije na odmet. Glavni ciljevi druzenje i i pridobijanje novih clanova i fanova kluba pa onda sve ostalo.

Licno smtram i to je moje licno misljenje da kada klub bude dovoljno jak kako ekonomski tako i u clanstvu i brojnosti mozemo uprililiciti siru medijsku kampanju mozda u perspektivi zakupiti i neki tv termin...ali sve to otom potom.

Sto se cene tiche 600+50 je ok cak i 600+100 nije strasno verujem da ce vecina moci toliko da odvoji,neka Laky Dejan i Sasha budu u kontaktu sa medijima ,ja cu odgovarati na sva pitanja potencijalnih novih clanova i upucivati ih u tematiku.Na prvom mestu se druzimo pa onda sve ostalo po redu...

Pozz
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Contact:
Garaža: FIAT :(
Lokacija: Novi Sad
Lokacija: Novi Sad
Postovi: 1552
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Sub Sep 24, 2005 12:41 am

imandic napisao:IErića za predsednika!!!

:) Laki, Sasha, sta mislite? Ja se slazem u potpunosti sa Erom. Racunajte da ce vas mozda startovati novinari sa kojekavim pitanjima ovde...

Sto se klope za novinare tice, ja sam za to...
Dobro, ja usput ubijam Zverka pa biramo novog :)
Klopa piće ili šta godj već nek im se da pa enk pišu. Ja sam i za najavu, nek se diže prašina. Ako je neka novinarka onda sam za public relations u šumici, pardon Šumaricama... :)
Dodajem dobrovoljni prilog za 17 članova puta 50 din da se ne diže kotizacija. Kad je rečeno nek je rečeno :)
Eto

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”