Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]




Zapo─Źni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
  ┼átampa

selespeed system failure 147 // 2.0 //
Autoru Poruka
PostPoslato: ─îet Jul 20, 2017 7:22 pm 
OffLine

Pridru┼żio se: Pon Mar 27, 2017 7:00 pm
Postovi: 6
Gara┼ża: Alfa Romeo 147 2.0 benzinac
Lokacija: nis
pomagajte ljudi imao sam skoro problem sa strujom i to sam resio bila je neka zica na napajanju za ozvuccenje pogresno spojena sad je sve oke...
ali sta se desava...
DANAS u toku voznje samo se upalio komp od auta i pokazalo je ovo
Slika
sipao sam ulje u selespeed posudu za ulje ATF dextron 2 ali nista se nije promenilo...
a proble je ovakav...
upalim auto krene super prebaci u drugu brzlinu lepo onda nece da prebaci u trecu i ako ga gazim na 4-5 hiljada obrataja a obicno prebaci na 3 hiljade i onda krenu te greske...
kada pocnem da prebacujem sam manualno sve radi ali kada ga ubacim u 5 brzinu onda pocu opet greske...
u city mode radi prva druga i nekad treca brzina u cetvrtu nece nikad odma se pojavi ta greska za ulje ili sta vec...
a na manualno kad vozim pojave se i te druge 2 greske neka VDC i ABS system failure...
molim vas za pomoc posto u nisu nema majstora za automatike a nebi da dam auto svakom liku koji zna da otvori haubu....


Vrh
 Profil  
 

Re: selespeed system failure 147 // 2.0 //
PostPoslato: Pet Jul 21, 2017 1:00 am 
OffLine
Korisnikov avatar

Pridru┼żio se: Uto Jan 12, 2010 12:11 pm
Postovi: 3400
Lokacija: Kacarevo
Gara┼ża: ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS
Lokacija: Las Vegas
viewtopic.php?f=28&t=48052


Slika
Vrh
 Profil  
 

Re: selespeed system failure 147 // 2.0 //
PostPoslato: Pet Jul 21, 2017 4:36 am 
OffLine

Pridru┼żio se: Pon Mar 27, 2017 7:00 pm
Postovi: 6
Gara┼ża: Alfa Romeo 147 2.0 benzinac
Lokacija: nis
pogledao sam taj post od pocetka do kraja ali niko nije imao kao moj problem ...
meni na manuelno radi sve ok sve je super auto ide bez greske samo sto posto ko lud i pocinju da se pale jos neka druga cuda...
evo vidite slike...

Slika
Slika

niko nije pomenuo tamo da se ovo pali...
ali kad je u city more 1 i 2 brzuna super kad treba u trebu onda nista onda ja prebacim manuelno u trecu u sve je ok ali pisti i popale se ta cuda sad


Vrh
 Profil  
 

Re: selespeed system failure 147 // 2.0 //
PostPoslato: Pet Jul 21, 2017 11:09 am 
OffLine
Korisnikov avatar

Pridru┼żio se: Pet Nov 21, 2008 3:31 pm
Postovi: 1601
Gara┼ża: 155 v6 & 156 jts ss
Lokacija: Ks
A da raskacis onaj veliki dzek i malo poprskas kontakt sprejom za pocetak.


Slika
Vrh
 Profil  
 

Prika┼żi postove u poslednjih:  Pore─Ĺaj po  
Zapo─Źni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

   Sli─Źne teme   Autoru   Odgovora   Pogledano   Poslednji post 
Nema novih nepro─Źitanih postova u ovoj temi. Brake light failure,side light failure

u Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT

Brankog

18

4249

Sre Mar 01, 2017 5:56 pm

Brankog Pogledaj poslednji post

Nema novih nepro─Źitanih postova u ovoj temi. Problem sa menjacem - selespeed

u Area Servizio

Alexa-dex

1

847

Pet Jul 14, 2017 9:54 am

bums85 Pogledaj poslednji post

Nema novih nepro─Źitanih postova u ovoj temi. Izbacuje mi na ekranu "motor control sistem failure"

u Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT

Soki

10

3171

Sre Dec 28, 2016 11:44 am

dusan984 Pogledaj poslednji post


Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju


Ne mo┼żete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne mo┼żete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne mo┼żete monjati va┼íe postove u ovom forumu
Ne mo┼żete brisati va┼íe postove u ovom forumu
Ne mo┼żete slati prika─Źene fajlove u ovom forumu

Idi na:  

Style by Alfa Romeo Club Serbia
Updated by Alex V6 & erdeljan © ARCS 2015
Design & layout by gile & kilson based on original 4Poisom theme
Prevod: CyberCom feat. sErGiO