Drage kolege igrom slucaja na poligonu nasle su se 3alfe sa ts motorima u prici skontali smo da sipamo Racing u njih oboje kolega i ja 3ci se kunu u ulje da je ok da ne trosi í sve ostalo sto krasi Racing 10w60 ful sintezu,koja je vrh ALI UVEK IMA ALI I NEVERNI TOMA-moja malenkost koja je citala i cula o Falsevima!!!Uzesmo kantice i VIZUELNO ih pogledamo bile su 3 od po 2l i sve 3 RAZLICITE-1va jasno odstampana pise Petronas tralala druge dve imaju istu stampu boju logo Petronasa ali razlicite materijale limova na dnu,plastika tocilice sve tri iste zatim uzimamo plasticne case i tocimo svo ulje koje istocismo razlicite boje i sa razlicitom kolicinom mehurica u njima. Pocinjemo sa culom mirisa:sve 3razlicitog mirisa od intenzivnog do cak i prijatnog!!! Posle rasprave i 30min buljenja u kantice vidimo na dnu ko puni i proizvodi u ime Petronasa-ITALIJA,RUSIJA,NEMACKA,FRANCE...JOS 10 DRZAVA...DAKLE ZAKLJUCAK JE:Nikome od kolega ne trosi ulje,platili isto,i pouzdano znam da u naftnoj industriji nema neusaglasenih proizvoda tj nista se ne baca a to podrazumeva mixanje(sirovina aditiva itd.) da bi dobili benzin,dizel ulje ato se ocituje razlicitostima gore navedenim ali uvek postoji ALI pravo merilo je konzunent a to ste Vi-pa ko voli nek izvoli
To sto je ulje drugacije boje i mirisa, ne znaci da su specifikacije drugacije (primer Fiat iz Srbije ne znaci da je losiji od Fiata koji je sklopljen u italiji, ali moze da ima razlicitih delova i srafova, ili benzin na dve pumpe razlicite boje a isto oktana).
Sa druge strane zivimo u drzavi gde se sve zivo falsifikuje, pa me ne bi cudilo ni da je u tim kanticama nesto sto nema veze sa seleniom racing, zato uvek treba uporediti sa nekim stranim forumima ako je moguce.
ja pouzdano znam da se npr. selenia gold kopira samo tako kao i jos neke druga ulja zato uvek kupujem na proverenim mestima kod ljudi koje znam sta i odakle nabavljaju i od pre 2 godine iskljucivo mobil ulja koristim
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
ja sam cuo da mi u srbiji ne mozemo da vidimo pravu Seleniu koja je proizvedena u Italiji,da mi ovde dobijamo Bugarsku Seleniu,a bugari znamo kakvi su hostapleri...