svecice za plin na 33
- milosks
zasto mnogi majstori savetuju da se stave svecice sa jednim pipkom kad se ugradi plin.a dok fabricki plin ugradjen u 145 1.6 box uvezena iz italije koristi svecice golden lodge sa cetri pipka.......kome da se veruje 

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
fabricka preporuka je sasvim ok za gas, takva su iskustva.
poenta je sto se teze igrati sa pravim zazorom kod cetvorokrake, za razliku od jednokrake i dvokrake... nista vise.
moja preporuka uvek i za svaku Alfu NGK
http://www.ngk.de/index.php?id=660&test ... erzen/9028
ako vozis na gas, V-Line je zakon (za tebe je V-Line 4, zovi M-a CBC Shop pa naruci, original su 100%) ima bogatiju varnicu i bolje sagorevanje unutar cilindra, samim tim je i iskoriscenje motora bolje. ako nemas tesku nogu i trosice manje.
poenta je sto se teze igrati sa pravim zazorom kod cetvorokrake, za razliku od jednokrake i dvokrake... nista vise.
moja preporuka uvek i za svaku Alfu NGK
http://www.ngk.de/index.php?id=660&test ... erzen/9028
ako vozis na gas, V-Line je zakon (za tebe je V-Line 4, zovi M-a CBC Shop pa naruci, original su 100%) ima bogatiju varnicu i bolje sagorevanje unutar cilindra, samim tim je i iskoriscenje motora bolje. ako nemas tesku nogu i trosice manje.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ja vozim cetvorokrake bosch,neznam napamet oznaku uglavnom neke za vagena i evo vec 30-ak hiljada rade bez problema a ovo je druga zima,na ovom autu
kupljene za corsu pa nisu radile kako treba,bile na cromi i ni tamoi bas nisu radile,prvo paljenje je bilo sa otresanjem i trokiranjem ali na motoru 2.0 super 01655 rade perfektno i na plinu i na benzinu
probao i v-line ali mi se ne svidjaju sto je moguce da su bile kineske jer sam ih uzeo na bubanj potoku,i bile su nesto smesne cene oko 500din
kupljene za corsu pa nisu radile kako treba,bile na cromi i ni tamoi bas nisu radile,prvo paljenje je bilo sa otresanjem i trokiranjem ali na motoru 2.0 super 01655 rade perfektno i na plinu i na benzinu
probao i v-line ali mi se ne svidjaju sto je moguce da su bile kineske jer sam ih uzeo na bubanj potoku,i bile su nesto smesne cene oko 500din
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
NGK ima puno falsifikata, moguce je...
***samo MASS (uvoznik) odnosno kod M-Power-a (Nebojsha, CBC Shop), on ih uzima u MASS-u.
***samo MASS (uvoznik) odnosno kod M-Power-a (Nebojsha, CBC Shop), on ih uzima u MASS-u.
- 982026
- Garaža: Hornet 919
Kupljene kod M-powera pre oko godinu dana, a ko nove
Re: svecice za plin na 33
Upravo takodekideki napisao:NGK ima puno falsifikata, moguce je...

- milosks
kazite mi broj telefona i cenu svecica.ja imam golden lodge original iz italije da li su one dobre
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
One su najbolje za tvoj auto (ako je odgovarajuci tip). Ako ne mozes da nadjes Golden Lodge, uzmi NGK kao zamenu. Imas vrlo dobro razradjenu temu na forumu oko svecica za bokser Alfe - samo potrazi.
Acqua-Olio-Benzina
- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Alfa Romeo 75 Karburatori
Alfa Romeo Spider 916
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3 - Lokacija: Zemun
Odakle ti goldenke 25hl sa cetiri kraka

Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
Osma. Alfa Romeo 75 Karburatori
Deveta. Alfa Romeo Spider 916
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
Osma. Alfa Romeo 75 Karburatori
Deveta. Alfa Romeo Spider 916
- milosks
doterujem iz italije i svice automobile pa skidam sa njih.zadnje sto sam skinuo iz svice imale su oko 3-5000km
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Presao sam se tema je na cbc, nije ovde... http://www.cbc.rs/forum/viewtopic.php?f ... lit=golden ...mada ima i ovde dosta o svecicama
Acqua-Olio-Benzina
- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Ej ljudi jest da nije Alfa, koje ja da stavim u Floridu + LPG? 1.3 je motor, karb.
Volim da sve radi kao sat, i sad je dobro ali možda može i bolje pa da čujem imate li vi kakvu ideju?
Volim da sve radi kao sat, i sad je dobro ali možda može i bolje pa da čujem imate li vi kakvu ideju?
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
SuperBosna
Salim se, pa zovni M-a sa cbc-a pa ce da ti da cenu i predlog. 2 muve 1 udarac.
NGK bi trebale da su vrh.

Salim se, pa zovni M-a sa cbc-a pa ce da ti da cenu i predlog. 2 muve 1 udarac.
NGK bi trebale da su vrh.
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Može NGK ko kod mene na 155.
Koliko se sećam,ista je toplotna vrednost i 1 krak samo što su za ključ 16 umesto 21.
Zaboravih sad oznaku
...
Koliko se sećam,ista je toplotna vrednost i 1 krak samo što su za ključ 16 umesto 21.
Zaboravih sad oznaku

- Jurke
- Drug Član
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Uzeh malopre NGK V-line 2 bpr6e, odoh da ih stavim pa da vidim kako "rade".
Inače, kad palim hladan motor onda trokira, kao da radi na 2-3 cilindra, posle 20-ak sekundi sve normalno?! Pre oko 1500 km stavljene nove svećke, Bosch mislim, ali opet sumnjam na njih, ili na struju, možda su i kablovi?!
Videću pa javljam kakve su.
Inače, kad palim hladan motor onda trokira, kao da radi na 2-3 cilindra, posle 20-ak sekundi sve normalno?! Pre oko 1500 km stavljene nove svećke, Bosch mislim, ali opet sumnjam na njih, ili na struju, možda su i kablovi?!
Videću pa javljam kakve su.
Алфа Ромеотик
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ovo i mene zanima, treba da kupujem svećice za ženin jugo 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Jurke
- Drug Član
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Joj jesam, zaboravih da napišem
Jbg, lepo radi, tiho, normalno vuče itd. Neko vidno poboljšanje nisam osetio, ali ovo je bednih 65 konja pa je tako nešto i teško osetiti.
Žurim u Guču, nemam vremena da piskaram, čim se vrnem postavljam sliku Bosch svećice što sam skinuo, da vidite kako je otpao deo keramike uz elektrodu!!!
Dal je bila plagijat ili nešto drugo ne znam?

Jbg, lepo radi, tiho, normalno vuče itd. Neko vidno poboljšanje nisam osetio, ali ovo je bednih 65 konja pa je tako nešto i teško osetiti.
Žurim u Guču, nemam vremena da piskaram, čim se vrnem postavljam sliku Bosch svećice što sam skinuo, da vidite kako je otpao deo keramike uz elektrodu!!!

Dal je bila plagijat ili nešto drugo ne znam?
Алфа Ромеотик
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Ja sam kod mene na AR33 benz.+LPG stavio BOSCH sa tri pipka koje su golo govno i radile su veoma kratko i nikako, a onda su pre skoro tri godine na njihovo mesto došle NGK koje su promenjene pre dva meseca i to jer je jedna oštećena prilikom prezubljivanja motora.
potpis